"Casa Brava"

Casa Brava is een woning uit de jaren 70. Het staat geheel vrij op ons land met een eigen toegangsweg van 200 meter. De ideale plek voor mensen die erg op hun privacy gesteld zijn.
Het huis is omgeven door amandel- en vijgenbomen, maar ook olijven- en johannesbroodbomen zijn aanwezig. Verder vallen de adembenemende uitzichtenen naar onze andere huizen, de zwemvijver en naar Monchique (de hoogste berg van de Asmarve) in het oog.
De terrassen voor en achter het huis garanderen altijd ergens een lekker plekje om, in de zon, uit de zon, in de wind, uit de wind, te zitten.
Het huis beschikt over een houtkachel voor de koudere wintermaanden.
Op ons landgoed hebben we gratis wifi

.

De comfortabele en lichte woonkamer met half open verbinding naar de keuken. De verschillende gebruikte kleuren op de muren maakt alles tot een vrolijk, doch rustig, geheel.Het beglaasde zitje achter het huis (bijkeuken). De perfecte plek om 's ochtends te ontbijten. In deze ruimte staat eveneens een canapé om overdag even te rusten. Ook de wasmachine is hier te vinden.


De kleine, vrolijke slaapkamer, vaak gebruikt als kinderkamer. De slaapkamer beschikt over een ruime kastruimte.De grote slaapkamer beschikt eveneens over ruime kastruimte met kluis. Het dubbele kingsize bed is groot genoeg voor twee kleine reuzen.


Adembenemende badkamer met ligbad, douchecabine wasgelegenheid en een toilet.In de luxe open keuken, waar het uiteraard aan niks ontbreekt, heeft Sol veel met kleuren gespeeld wat het geheel een dartelende uitstraling geeft.
In de keuken is een gasfornuis aanwezig evenals een koel/vries combinatie een oven en een afwasmachine. De wasmachine staat in de bijkeuken.


Het aanzien van Casa Brava op een mistige vroege ochtend.Weidse uitzichten. In de verte Monchique (bijna 1000 meter hoog).

Voor vragen of meer info kan er altijd een mailtje gestuurd worden naar jw@tjaden.com