"Casa do Meio"

Casa do Meio is meer dan 100 jaar oud. We hebben het compleet gerenoveerd. Vroeger was dit het vakantiehuis van de ouders van Jan Willem en nu is het een nog steeds een heerlijk vakantiehuisje met zo nu en dan een bezoek van zijn ouders.
Het huis bestaat uit een dubbele slaapkamer, een badkamer en een grote woonkamer met open keuken.
Het huis ademt nog steeds de sfeer van het verleden uit, met de bijna meter dikke stenen muren, die het huis in de zomer koel houdt en in de winter warm.
Alle huizen op ons land hebben internet aansluiting en voor de minder warme wintermaanden een houtkachel.
Casa do Meio ligt tegen Casa Velha aan, dus is ook erg geschikt om in combinatie te huren voor grotere groepen. Gezien de lengte van de voorgevels behoudt ieder huis toch zijn privacy. De voorkant van het huis is bestraat met authentieke Portugese calšada (stenen klinkers). Het huis is traditioneel wit geschilderd met okergele lijsten om de ramen en deuren.


Door de beplanting om het terras zit je je in een oase van groen. Achter het huis is ook nog een terras om de laatste zonnestralen van de dag op te vangen.
De mooie decoraties, het houten dak en de lengte van de woonkamer maakt deze ruimte tot een genoegen om in te verblijven.


De ruime slaapkamer heeft veel kastruimte en een deur naar het achterterras.Deze ruim bemeten en fraai gedecoreerde badkamer bestaat uit een douchecabine, een wasgelegenheid en bidet en een toilet.

Voor vragen of meer info kan er altijd een mailtje gestuurd worden naar jw@tjaden.com